Biënnale Aardenburg – Kunstenfestival Over grenzen KFA22

Biënnale Aardenburg

Kunstenfestival / Over grenzen

KFA22

Kunstenfestival Aardenburg is een biënnale voor hedendaagse beeldende kunst. Het intiem Zeeuws-Vlaams stadje wordt omringd door een groene gordel en bevindt zich op enkele kilometers van de zuidelijke landsgrens. KFA speelt gretig in op deze geografische troef en slaat een artistieke brug tussen Nederland en het Belgische grensdorp Middelburg. Het kunstparcours bestaat uit diverse locaties en laat de kijker verwonderen door uiteenlopende artistieke disciplines.
 
De derde editie van KFA met als thema Over grenzen gaat door van 16 juli tot en met 4 september en wordt gecureerd door Benedict Vandaele.
 

Met werk van Philip Aguirre y Otegui, Folkert Dejong, Koen van den Broek, Maen Florin, Gommaar Gilliams, Navid Nuur, Nadia Naveau, Maria Roosens, Nick Ervinck, Xavier Noiret Thomé, , Schellekens & Peleman, Boram Soh, Boutsen Dries, Dave Meijer,Domenico Mangano & Marieke van rooy, Elise Eeraerts, Hsu Che-Yu, Tamara dees, Nelleke Cloosterman, Manjot Kaur, Maartje Korstanje, Jorie Kerottier, Johan Tahon, Hadassa Ngamba

Curator Benedict Vandaele

www.kunstenfestivalaardenburg.nl